Organizacija porok

Draga zaročenca, draga bodoča mladoporočenca!

Poročni dan ostaja v spominu in daje intonacijo našim željam, pogledom in veselju. Smeh, zabava in sproščeno druženje z najbližjimi je najpomembnejše, da poročni dan postane in ostane srečen dan. Da bo vse potekalo tako uao, kot sta si predstavljala, zaupajta organizacijo poročnega slavja Hotelu Žonta ter sebi in vajinim gostom pričarajta takšno praznovanje, kot sta si ga vedno želela.

Za veliko poroko je na voljo poročna dvorana, ki sprejme do 170 oseb in ostane še prostor za glasbenike in plesišče. Za intimnejše slavje je na voljo galerija okusov ki sprejme do 30 oseb in pa restavracija katera sprejme do 80 oseb in ostane še prostor za glasbenike in plesišče.

Hotel Žonta je postavljen v  mestnem jedru, nedaleč od cerkve in matičnega urada. Poskrbljeno je tudi za zadostno število parkirnih mest.

 

Poročno slavje se vrti okoli dobre hrane oziroma poročnega menija, ki ga za svoje goste izbereta mladoporočenca. Kuharski mojstri so kulinarične dobrote pozorno zbrali v tri menije in neomejeno različic hladno-toplega bifeja. Meniji so oblikovani v pomoč poročnemu paru, še vedno se v celoti prilagodimo indvidualnim željam.V naši slaščičarski delavnici pripravimo sladko ali slano pecivo. Posebno ponosni smo na odlične poročne torte in majhne, sladke minjone. Te po želji obarvamo ali pa jim dodamo priložnostno sporočilo. Kulinarično razkošje dopolnjuje pestra izbira vin, penine in domačih aperitivov. 

Po želji z aperitivom ali prigrizki postrežemo tudi na ženinovem in nevestinem domu, pred cerkvijo, matičnim uradom; ali pa vso poročno pogostitev izpeljemo v okolju, ki vama pomeni kaj posebnega.

 

Dolgoletna tradicija nas je izurila pri vsakem koraku poročnega programa in vse od prihoda svetov in sprejema s penino do štajerske kisle juhe poteka tako, kot je potrebno.

 

Mladoporočenca po končanem slavju čaka še posebej pripravljena soba z zajtrkom in kosilom.

 

Sobe lahko najamejo tudi svatje po ugodnih cenah.

Lahko vam uredimo glasbo, snemalca, fotografa, aranžerja, pecivo, sadje in poročno torto.

 

Izberite tip dogodka:(*)
Prosimo izberite tip sobe.

Elektronski naslov:(*)
Prosimo vnesite Vaš veljaven elektronski naslov.

Vaše ime:
Prosimo vnsite Vaše ime.

Telefon:
Prosimo vnsite Vašo telefonsko številko.

Dodatne želje:
Invalid Input

Izberite datum prihoda:(*)

Prosimo izberite datum prihoda.

Izberite datum odhoda:(*)

Prosimo izberite datum odhoda.